Eläinten Ensihoitoyhdistys
Uutisia Lääkäri vastaa Hoito-ohjeet Tuotteet Staff Info

Gerbiilien turvapuhelimet

Gerbiilien turvapuhelimet
Kysymys vieraskirjastamme:
Hei!
Nyt omien Gerbiilieni vanhentuessa olen harkinnut heidän parhaansa vuoksi hankkivani heille turvapuhelimen. Valitettavasti en ole löytänyt markkinoilta eläimille soveltuvaa turvapuhelinpalvelua, enkä usko Turvallisuuskeskuksenkaan pystyvän sellaista toimittamaan. Tietenkin lemmikkini peruselintoimintoja jatkuvasti tarkkaileva aktiiviturvapuhelin olisi paraa vaihtoehto, mutta minulle välttäisi ihan perusmallikin. Voitteko Te, arvon EEHYläiset, auttaa minua tässä ongelmassa?

EEHY vastaa

Eläinten ensihoitoyhdistys kouluttaa parhaillaan turvallisuusvalvojia/turvapäivystäjiä vastaamaan turvapuhelinpalvelusta, joka on tarkoitus aloittaa kesällä. Laitetoimittajana tulee toimimaan muistakin yhteyksistä tuttu GERBISAFE Oy. Sekä turvapuhelin, että muutkin tuotteet (gerbiilien kuulosuojaimet, paineilmalaitteet gerbiileille yms.) tullaan mahdollisesti esittelemään tuote-esittelyt sivullamme.

Mikäli teillä esiintyy tarvetta turvapuhelinpäivystykselle ennen kesää, voitte ottaa yhteyttä turvapäivystys ry:hyn, jonka toiminta-alueena on koko suomi. Joko yrityksen tai sen yhteyshenkilön E.Heiskasen yhteystiedot löytänette joko puhelinluettelosta, tai jokaisesta oman arvonsa tuntevasta pelastus- tai turvallisuusalan julkaisusta.

Turvallisia hetkiä toivotellen,
Elias Koskenlaita
Asiantuntijaeläinensihoitolääkäri
eehy

© Copyright Eehy 1999-2004