Make your own free website on Tripod.com
Eläinten Ensihoitoyhdistys
Uutisia Lääkäri vastaa Hoito-ohjeet Tuotteet Staff Info

Tuote-esittely

Tuote-esittely
Aquavision

Silmälaseja (akvaario)kaloille

Vastasimme jokin aikaa sitten vieraskirjassamme esitettyyn kultakalojen näköongelmia koskevaan kysymykseen, että kaloille ei ole saatavissa silmälaseja. Olemme saaneet yhteydenoton Aquavision -nimiseltä yritykseltä, joka kyseisiä tuotteita kuitenkin valmistaa. Joten tässä niitä nyt on, olkaa hyvä:

Aquavision lasit

Aquavision Amsterdam. Tyylikäs uutuus vuoden 2000 millenium-mallistosta.

Aquavisionin lasit on valmistettu kestävästä muoviseoksesta, joka soveltuu hyvin käytettäväksi veden alla. Linssejä on saatavissa aina edullisista muovilinsseistä naarmuuntumattomiin ikikestäviin lasilinsseihin.

kultakala lasit päässä

Aquavision lasit käytössä. Huomaa kätevä remmikiinnitys.

Laseja on saatavissa sekä liki- että kaukonäköisille. Aquavision valmistaa myös kaksiteholaseja. Näin kalat voivat nauttia sekä ympäristöstään että esimerkiksi lukemisesta tai vesikasvien tutkimisesta lähietäisyydeltä.

Aquavision lasit pysyvät kalan silmillä patentoidun Vacugrip -teknologian ja kätevän remmikiinnityksen avulla. Lasit asetetaan kalan päähän, jonka jälkeen imetään joko suulla tai pienellä ruiskulla venttiilin kautta ilmaa ulos lasien alta niin, että kalan kasvojen ja kehysten väliin muodostuu pieni alipaine. Tämä pitää lasit kalan kasvoilla kuin liimattuna. Lisätukea antaa vielä kalan takaosan ympäri vedettävä remmi.

Aquavision Oy on edelläkävijä kalojen silmälasitutkimuksessa ja tällä hetkellä suunnitteilla on ns. kuukausipiilolinssipaketti kaloille.

Lisätietoja:
Aquavision Oy
Helinä Kela
Myyntineuvottelija
06-1399 9200

© Copyright Eehy 1999-2004